tisdag 7 april 2009

Dag 89 - Smuts


Lördag eftermiddag och vi var på jakt efter en restaurang i staden Mariana. Då vi passerade det lilla torget höll kvinnorna på att sopa upp smutsen.
Tema nummer 76 - smuts , dirt

8 kommentarer:

Chesney sa...

What a superb street shot!

Della sa...

Vilken fantastisk kombination av olika möster hon har på sina kläder.
Snyggt milt ljus!

Maria Thorbjörnsson sa...

Förr hade vi också "gatsopare" men idag e det oftast stora maskiner som utför jobbet--man saknar faktiskt dem--Var en del av stadsbilden i vardagen--Maria--

Olga T sa...

Som jag sagt förut alla dessa färger. Vad glad man blir! T.o.m. henne kläder är färgglada! Men tänker man på det när man bor där?
Tack för kommentarerna hos mej! :) Det där med storleken på fotona har jag tänkt på tidigare och tagit reda på hur man gör. Har provat i en testblogg jag skaffat just för detta ändamål. Behöver byta mall på min sida för att detta ska funka och kommer så småningom att göra det.För visst är det många foton som blir bättre när de är större!

annette sa...

Tänk att det kan vara så vackert att se en kvinna sopa upp smuts från en gata,så fint det blir till helgdagskvällen och så glad jag blir av se hennes vackra färger på kläderna!

Ha det så gott!

annette

Ulrica sa...

Detta vackra milda ljus. Jag tänker på när vi var i Parintins, då sa vi alltid att de var tvugna att sopa och städa varje dag för annars kom djungeln och tog över... Så även om det kanske inte är samma här så fick jag minnesbilder. En fin och talande bild.

Jag undrar vilken mall du använder för att kunna lägga upp så stora bilder? Den är så ren och snygg din blogg.

Kerstin sa...

Vackert ljus i din bild. Fin tolkning. Är det fredskallor som växer i rabatten? Krukväxter för oss. :)
Ha det gott.

Maria Berg sa...

Vacker talande bild en kvinna i arbete helt omedveten om kameran hon bara finns där.
/MB

Tycker om att titta på dina bilder - det ger mig något, talar till mig.