fredag 21 augusti 2009

Dag 223 - Stränder


På stranden i Porto de Galinhas umgås man. Spelar fotboll, promenerar, solar, badar, fiskar eller köper/säljer något som kan vara allt från kläder till drinkar.
Men tack och lov är försäljarna lugna och gör inget större väsen av sig. Man får själv ge ett tecken till dem om man vill handla.
Så här års, på vintern, är det lågsäsong och ganska lite turister på stranden. Man kan gå långa sträckor utan att möta någon annan.
Tema nummer 49 - stränder

6 kommentarer:

Chesney sa...

What a spectacular beach scene - I want to go NOW! :)

Livet på Citronodlingen sa...

Härlig bild, det finns mycket att titta på och upptäcka!
Som jag längtar tills man kan gå långa sträckor på stranden här innan man möter någon... just nu kommer man inte mer än ungefär 2 cm ;o)

Nässelblom och choklad sa...

Det temat finns det förstås gott om material till hos dig. Vilken härlig strand. Jag gillar de dämpade färgerna och molntussarna mycket. Tänk att din mormor varit fäbodjänta på en vall. Vad man önskar att man kunde komma ihåg sådana berättelser man hört från de äldre...Ha en skön helg! Kram

annette sa...

Precis så önskar jag att det vore på dom flesta stränder, människor att umgås med om man vill, avskildhet när man så önskar.
Din bild på stranden är verkligen en bild av det Du Du beskriver, en vacker strand för alla att vistas på.
Har gått bra att jobba idag, skönt att börja en fredag;)

Ha en skön helg!

Kram//annette

Olga T sa...

Oj vilken skön strandbild! Njuter!
Är det drakar i luften?

Kerstin sa...

Det där ser verkligen skönt ut. :) Vilken härlig bild. Det blir nog inte mer strandliv för oss för den här gången. Nu är det långt till nästa gång.
Må så gott, Ninni.