tisdag 3 mars 2009

Dag 54 - Hjul


Hjulen snurrar. Här pressar man saften ur sockerrör och säljer den. Saften kallas "Caldo da Cana". Smakar sött och är kaloririkt!
Tema nummer 358 - Hjul

9 kommentarer:

Sarah sa...

Låter läskande :O)

Maria Berg sa...

Mycket bra bild. Fint ljus, skarp och klar. Mycket talande - människor i arbete och Hjulen dominerar bilden men smälter även fint in i det hela.

Jag åt detta i bla Indien.

Som bonus ser man en man som sitter och dricker kokosnöt där bak.

Verkligen kul och intressant att ha med dig i utmaningen 365 - det blir så olika bilder/motiv att fota och så är ju dina bilder SÅ BRA!

/MB

annette sa...

Känns som jag är där och snart får ett glas serverat, så underbar bild där jag riktigt ser hur hjuler snurrar runt i full fart.
Gillar oxå att se på dessa människor som är i full fart med att arbeta och så mannen i bakgrunden som sitter och ser lite full i sjutton ut!
Om Du besöker Söderköping så måste Du nog ta en tur till Industrilandskpet här i stan, ett myket omtyckt område att fota i.
Hur gör Du för att få Dina bilder så stoooooora inne i bloggen?

Ha en bra dag!
annette

Nässelblom och choklad sa...

Sött och kaloririkt kan jag verkligen tänka mig. Spännande historier vi får från Brasilien. Jättekul. Bilden är förstås väldans snygg och väldans bra till temat också!

Chesney sa...

Another slice of life - love this! Very nice!

Veronica sa...

Snygg bild!!! Håller med om att bilden är väldigt skarp och klar! Och intressant, har aldrig smakat det.

Kerstin sa...

Vilken härlig bild och vad roligt att se en tolkning som ligger utanför mitt eget tankesätt. Jag ser bara bil/traktorhjul framför mig. Har ännu inte fotat nåt till det temat. ;)
Ha det gott.

Anonym sa...

Underbar bild!
Vilken koncentration mannen som pressar saften ur sockerrören har. Männen i bakgrunden lyfter bilden och man kan se njutningen i att dricka denna "saft".
akson

Anonym sa...

Fascinating. I'd like to try that!