onsdag 27 maj 2009

Dag 143 - Nedanför


Nedanför trädet stod jag och tar min bild.
Visst är det höst här hos mig men såna här färger blir det aldrig. Den här bilden har jag ändrat i Photoshop. Löven är som vanligt gröna och himlen blå på ursprungsbilden. Jag såg en bild i en tidning och blev inspirerad och så blev det som det blev.
Tema nummer 341 - Nedanför, underneath

9 kommentarer:

Chesney sa...

Love this perspective and the yeloows - cool!

Olga T sa...

Vilket häftigt ljus det blev! Perspektivet bara älskar jag:)

Maria Berg sa...

det är kul att leka och prova hur det blir!
Det är härligt att stå under och titta upp.
ser nästan ut som ett nät...
/MB

oumberligating sa...

Hej! Har verkligen dåligt samvete har nu hållit mig borta ifrån kommenterandet och inläggandet i lite över en vecka nu! Självklart är ingen skada skedd på någotvis, men så ser man hur fort ens användarstatestik dalar. Självklart är inte det heller av yttersta vikt då hade jag inte gjort sådana inlägg som jag gjort idag, 3 stycken faktiskt alla med temat "humor" det kanske inte riktigt märks, men min knepiga humor finns där och jag ler lite för mig själv medans inläggen skapas och det är väl egentligen det viktigaste. Om någon sedan också tycker det är lite "trevligt" och kommenterar så visst blir jag glad, precis som merparten av oss bloggare blir, antingen man skriver något fint/trevligt eller visar bilder eller både och helt enkelt.
Nu ska jag ägna en timme av mitt liv att besöka mina favoritbloggar läsa och "titta ikapp" på det jag missat under veckan och självklart så tittar jag in på din alltid fina och trevliga blog!
Torsdag idag, undrar om det är för tidigt att önska dig en trevlig helg? Jag gör det i allafall man vet aldrig hur mycket tid som blir över i morgon, som sagt ha det bra på alla sett!
Kram ifrån Peter!
PS: Tycker det är något speciellt med träd och du förmedlar det verkligen med din härliga bild!

annalarssonphotography sa...

GRYMT perspektiv och jag gillar verkligen effekten du lagt på här.

Den här bilden skulle göra sig grym som tavla!

Ha det gott
Anna

annette sa...

Perspektivet är ju så underbart, tror t.om Du med Din längd kände Dej liten under trädet,effekterna och ljuset är något alldeles speciellt, gillar det mkt, skulle vara kul att testa ngt liknande.

Ha en skön kväll!

Kram /annette

Kerstin sa...

Vilken makalöst fin bild. Det här gillar jag och skulle gärna se den som tavla. :)
Ha det gott.

Della sa...

Det blev väldigt bra. Måste försöka mig på det också.

Veronica sa...

Vad coolt, gillar perspektivet stenhårt!!!
Bra jobbat!!!
=)