fredag 25 september 2009

Dag 259 - Fortfarande


Vår gamla skrivmaskin av märket Halda Norden går fortfarande att skriva på.
Men det är betydligt mera ansträngande att skriva på den än på ett modernt tangentbord. Av den anledningen så får den numera stå som en prydnad på makens kontor.
Tema nummer 302 - fortfarande

5 kommentarer:

Kerstin sa...

Men vilken fin prydnad den ändå är. Tänk så många gånger de där knapparna har tryckts ned. När man väl börjat tänka så, så spinner det vidare, vem köpte den från början, hur såg den personens liv ut eller stod den kanske på ett litet företag? Många funderingar blir det.:)
Snyggt fotad!
Ha en fin lördag.

annette sa...

Vilket jättebra val på det temat, gillar dom där gamla skrivmaskinerna för dom är så vackra och ljudet när någon skriver på dem är så mysigt!

Ha en bra helg!

Kram //annette

Olga T sa...

En äkta Halda!!
Tänk vilken utveckling som skett. Idag vet inte barn vad en skrivmaskin är. Jag kom ihåg när Tipp-ex kom, det var ju fantastiskt att man kunde radera det man skrivit fel. Nu skulle jag aldrig vilja skriva skrivmaskin igen.

Chesney sa...

Wow, this is awesome - love the composition, I have not seen one of these in a very long time!

annette sa...

Jaså Du började jobba idag, trodde Du skulle skjuta det till den 1:a oktober och börja på en torsdag;)
Skönt att det kändes bra efter så lång bortvaro!
Själv kommer jag att börja 100% på US i Linköping, tror det blir från torsdag, skall bli så skönt att jobba på en plats och möta samma ansikten varje dag, skall åtminstone bli så fram till nyår.

I samband med Kulturdagen så fanns det även en visning av gamla yrken och maskiner så det var därför smeden stod ute i det fria;)

Ha en bra fortsättning på jobbveckan.

Kram //annette