tisdag 22 september 2009

Utmärkelse

Den här utmärkelsen har jag fått av Kerstin med bloggen Kerstins foto. Motiveringen är att min blogg är "alluring, bewitching, impressive and inspiring" alltså förförisk, förtrollande, imponerande och inspirerande.
Kan man bli annat än stolt och glad över ett sånt omnämnande.
Tack snälla, goa Kerstin!!
När man fått awarden ska man lägga upp den på sin blogg, länka tillbaka till givaren och utse 9 andra bloggare som ska få den.
Inte är det lätt att plocka ut nio stycken. Men nu väljer jag bland mina medbloggare i "365-photos"-utmaningen. Det finns ju faktiskt ett tema som heter utmärkelse :)
Här är mitt val:
365 by Pysen
365 Fotoäventyr
365 Foton 2009
Anesas bildblogg
Carpe Diem 365 Foton 2009
Celebrate the journey
Gärdsmygens 365 foto
Nässelblom & choklad 365 foton
Rajsons 365 foton

7 kommentarer:

Chesney sa...

Thanks so much, I am very appreciative! This is quite an honor coming from you who definitely provides me w/ inspiration each and every time I come to your site!! THANKS! :)

Della sa...

Oj, tack! Det var trevligt. Det är kul bara att någon tittar på mina bilder och lämnar en kommentar då och då. Att sedan få detta fina av dig som jag verkligen uppskattar som fotograf är extra roligt.

Rajson sa...

Tack gulliga du det värmde denna smårugguga onsdag morgon!
Visserligen har jag svackat något i fototempot på 365-sidan men har fortvarande ambitionene att fixa detta.
Ska på ett "fotoäventyr" om en månad och en lång lista på teman jag tänkte knäcka där!
Tycker det har varit mycket stimulerande.Hoppas det blir en fortsättning trots att jag tycker att många verkar ledsnat.Kanske pga att responsen är lite svagare här på sidan jämfört med många stora och populära fotoutmaningar.
För min del är inte antalet kommentarer det viktigaste , men samtidigt är det kul om några hittar en.
Sen måste man hinna med kursen också!
Ha det gott!

annette sa...

Oh, tack blir väldigt glad att jag får den av just Dig som jag uppskattar så mkt både som fotgraf och människa.
Har ju en lite blänkare om att awarder inte behövs på min blogg, ett tag snurrade det förskräckligt många och jag hann inte med något annat än att länka om olika awarder, så jag får se hur jag gör, svårt att hitta nio stycken oxå, många har redan fått den.
Men Du skall veta att jag blev jätteglad och uppskattar det väldigt mkt!

Kram //annette

Nässelblom och choklad sa...

Tack snälla söta! Vilken fin utmärkelse och verkligen en ära att få den av dig. Jag känner mig väldigt stolt och peppad att försöka lägga på ett kol med utmaningen. Tack igen och stor kram/Eva

Olga T sa...

Tusen tack!

Anonym sa...

Tack så jättemycket!
Det värmer mitt fotografhjärta!

Denna utmaningen är verkligen en givande utmaning, 365 bilder enligt tema på ett år. Kul att det är någon som uppskattar det!

Efter min norrlandsresa blev det full fart framåt igen och snart kanske jag är i fatt! Mitt mål är att lägga upp den 365-bilder strax innan nyårsslaget.

Take care!
akson