söndag 26 april 2009

Dag 110 - Sport


Rykande färsk bild från vår allra närmaste bar som ligger i huset intill. Rykande inte bara i den bemärkelsen att den är alldeles nytagen utan ni kanske också ser grilloset som ligger som en dimma över bilden.
Här sitter alla fotbollstokiga brassar och dricker öl, äter grillat och tittar på lokalderbyt mellan Cruzeiros och Atlético, de båda lagen från Belo Horizonte. Det är massor av poliser är ute på stan, det dånar av smällare och skrik mellan husen. Bilarna tutar oavbrutet! Folk är helt galna! Hela stan är involverad...utom jag då;)
Matchen spelas på Mineirão-stadion som tar in ca 75.000 sittande åskådare. Antagligen är alla poliser i stan i tjänst såna här kvällar.
Som tur är går matchen tidigt, den startade klockan kl. 16 men Cruzeiroanhängarna kommer nog att fira hela kvällen. Just nu leder de med 4-0.
Tema nummer 298 - Sport

6 kommentarer:

Chesney sa...

What a great picture for the theme! This looks like our sport bars during football season! Our team is the Corhhusker's and every game there is a sea of red! :)

annette sa...

Vilket härligt folkliv, bilden visar verkligen det Du beskriver, förstår att det kan gå hett till vid lokalderbyn så visst är det skönt att matchen går tidigt, Du är ju delaktig på Ditt sätt som dokumenterar detta sköna folkliv på Din bild!

Ha en bra dag!

Kram //annette

Kerstin sa...

Vilket härligt aktuellt inlägg. Är det inte livat att bo bredvid en sån bar? Den verkar vara populär med så många människor. Härlig stämning är det säkert också.
Ha en fin dag.

Bibban sa...

Kan tänka mig att det sprudlar inne på den baren, kan riktigt höra hur det skramlar med tallrikar och glas, och folk som babblar och har roligt.
Kramar Bibban

Rajson sa...

Tänk där hade min fotbollstokiga make trivts som fisken i vattnet!

annalarssonphotography sa...

Vilken härlig tolkning på sport!

Som du säger måste det vara skönt att matchen går så tidigt, annars måste det vara ganska livat att bo så nära en sån bar kan jag tänka mig?
Speciellt vid sportsammanhang..
Människor har en tendens att bli lätt galna då (i sportens namn..)