tisdag 28 april 2009

Dag 114 - Sittplats ute


Så här ser den ut i helhet, en av stolarna som ska få flytta med oss från Brasilien till Sverige till hösten. Nu står en av dem på balkongen och de tre andra inomhus. Men i Sverige ska de alla få vara ute i trädgården.
Fyra stolar och ett bord är det enda i möbelväg som är vårt här i lägenheten. Annars är det möbler som ägaren av lägenheten valt.
Det har gått bra det också även om jag oroade mig innan möblerna kom. Jag skulle själv inte valt samma möbler men de är enkla och funktionella så allt har fungerat fint.
Tema nummer 220 - Sittplats ute, Outdoor Seating

10 kommentarer:

Kerstin sa...

Stolen är verkligen vacker. Jag har aldrig frågat förut men vad är det som gör att ni bor i Brasilien? Svara bara om du vill. :)
Ha det gott.

Anna tassar in.. sa...

Men är du helt go eller..va..himmel så nice...så fin så härlig. Klart den ska med..fattas bara annat..ta den under armen och flyg hem Ninni..mannen får ta reste :)..alltså du är ju en fena på att ta bilder som tilltalar....tänk vad jag lär mig..om jag härmas nån gång..så hoppas jag du tar det med ett leende..för jag är lite besatt av dina och Rajsons bilder..så är det..bara så du vet..Ninni..det är sommar här..jag har haft tjugotvå grader ute idag..man blir lycklig..det grönskar så kolossalt nu..

Kerstin sa...

Kollade din profil så nu vet jag varför ni är i Brasilien. ;) Tänk om jag hade gjort det tidigare. :)

Rajson sa...

Gillar verkligen denna stol.Det är en blandning av stilrent och ändå lite spännande med det sirkliga i armstöden! Dessutom blir det sådan fin kontrast mot det kaklade bakgrunden!
Förstår att du vill ta dessa med dig hem!
Nu ska jag göra ett försök med "större" foton enligt din instruktion. jag mailar efter !

Chesney sa...

Cool image, I really love those reflections - very nice!

annette sa...

Så kul att Du visar både en bild på en detalj och hela stolen, förstår att dom skall med hem till hösten, skulle vara hemskt om Du lämnade kvar något så vackert, ´ser även ut att vara bekväma att sitta i.

Ha en bra dag !

annette

Nässelblom och choklad sa...

Väldigt snygg stol. bilden är så läcker med former och kontraster. Otroligt snygga spiraler i ett tidigare inlägg också - häftigt att plötsligt se att motivet finns så nära. Ha det bra!

Ulrica sa...

Stolarna var verkligen vackra. och så fint fotot blev när boken och glasögonen låg på sitsen, som om man bara fått en sneakpeak innan ägaren kom tillbaka för att sätta sig och läsa igen. Kanske med en kopp kaffe i handen:)

Olga T sa...

Såååå snygg!

annalarssonphotography sa...

Stolen är verkligen lika vacker som jag trodde! :)

Och bilden blir så levande med glasögonen och boken..
Och de underbara reflektionerna av benen igen!

Mmmm.. Den här bilden tycker jag mycket om!

Kram Anna