fredag 17 juli 2009

Dag 181 - Trädgård


Vår svenska trädgård. 1120 kvadratmeter gräsmatta, perennrabatter, prydnadsbuskar, bärbuskar, äppelträd, plommon och päron. Ett växthus där vi brukar odla mest tomater och gurka.
Just nu är den ganska vildvuxen efter att vi bott utomlands i nästan två år. Gräsmattan sköts av sonen som bor i huset under tiden vi bor på annat håll men resten tar vi hand om de gånger vi är i Sverige.
Tema nummer 118 - Trädgård

3 kommentarer:

annette sa...

Så härligt grön och lummig trädgård, härligt med mkt som växer men också så fint med fria ytor, växthuset ligger så fint i grönskan lite som i egen trädgård, Du lämnar Din trädgård nu snart för Brasilien, men jag tror det finns mkt vackert kvar i den i slutet av september.
Vi har samma tema idag, men jag ser nu att jag ligger fem före Dej;)
Ha nu en bra resa till Ditt andra hemland, skall bli spännande att återigen se bilder därifrån.

Kram //annette

Olga T sa...

Här ser det skönt och lummigt ut! Oj växthus. Det blir jag imponerad av. Gillar luften och lukten i ett växthus men har ingen önksan att sköta ett sådant själv. Hur länge blir du i Brasilien nu?

Kerstin sa...

Jag hade tänkt skriva att den ser väldigt grön och lummig ut, men det har de andra gjort redan. Men jag kan säga att det är en trädgård jag skulle stortrivas i. ;)