torsdag 30 juli 2009

Dag 199 - Motion


Gå, lunka, löp...
Runt den lilla parken på "Praca da Liberdade" går eller springer dagligen många av dem som bor i kvarteren runt omkring.
I parken finns lite grönska och några fontäner som gör att luften känns lite fräschare.
Annars är det dåligt med motionsställen utomhus här i stan...
För de som har tid och ekonomisk möjlighet finns inomhusgym.
Tema nummer 87 - Motion

6 kommentarer:

Chesney sa...

Wow, tons of walkers, I should be out there joining them!! Great motion here!

Livet på Citronodlingen sa...

Farbrorn behöver knyta sitt skonsnöre ;o)

Det är dåligt med trevliga promenadvägar här också. Om jag tar en promenad nu under sommaren så blir det tidigt på morgonen på stranden. Andra vägar som jag har tyckt om har plötsligt fått besök av en eller annan löst springande hund, och då går jag inte tillbaka dit...

Olga T sa...

Jag trodde först det var ett motionslopp! Ser det ut så här en vanlig dag? Ja, jag vet att vi bor i ett glesbefolkat land men ändå!
Kyrkan du frågade om är byggd på 1100-talet men jag vet att den är breddad sedan och förmodligen är kyrkogården omgjord , men har inte mer uppgifter om det. Det kommer fler bilder från den kyrkan så småningom.

Ulrica sa...

Motion är viktigt... så bra att de rör på sig i alla fall. Snart, snart ska jag börja också:)

annette sa...

Ser ut lite Hyde Park tycker jag, så mysigt med en massa människor som är ute i samma syfte tycker jag, dom tar tillvara på det som finns för att må bra. Vi är ju inte så tättbefolkade i Sverige så den här synen får vi ju bara se i motionslopp.

Kram //annette

Kerstin sa...

Det ser ut att vara ett populärt ställe. Jag skulle behöva ta tag i det där med motion jag med. Det kommer alltid så många "Jag ska bara" först. Konstigt, det där. :)
Må så gott.